Bloggintresserade

söndag 15 november 2009

Konkurrenter på Bergviken



Janne och Peter i JPM fiskade på Bergviken i dag. De glada grabbarna visar upp stor trollingform nu när ismetegrejorna ska fram.
En del fina pjäser visar dom upp också 2 stycken kring 9 kg och den största på 10,5kg synade båten i dag.



Det är bara att gratulera
/Håkan

8 kommentarer:

  1. Glömde skriva att janne ser ut som fantomen i dom där glasögonen
    / Team Röd//Håkan

    SvaraRadera
  2. Tack för gratulationerna Håkan ! Bara för det så ska vi ta de lite lungt o inte krossa er allt för mycket till kristiflygare :) . Testfiskarna är nog sugen o vara med men jag vet inte om dom kvalar in . Dom var också ute idag . 3 timmar före oss på samma sjö och följde oss som en skugga . Deras toppgädda låg på enorma 3,5 kg . Dom såg mest ut som ett spökskepp , haha !!! // Peter !

    SvaraRadera
  3. Gäddan var fin men hur fan ser Janne ut! Har han lånat Stig H:s ridhjälm och brillor.Fy fan och bli uppdrillad ur djupet och dessutom bli kramad av något dyligt.Något simmar runt i Bergviken som har varigt med om ett fruktansvärt trauma, inget snack om saken!//Team Röd Mats. :)

    SvaraRadera
  4. Dom extrema brilorna är köpta på biltema för 49,50 kan rekomenderas

    SvaraRadera
  5. Grattis JPM till snipan på 10,5kg... Tur för er att jag valde Marmen istället för Bergviken på Söndagen. Fast det är klart, sådan agnfisk låter jag bli. Vågen ska pressas ner till 10,6kg för att kallas fisk ;) /Team Tröja//Robban

    SvaraRadera
  6. Trevlig blogg ni har! Formen JPM visar nu är riktigt imponerande :-)

    http://www.miekofiskeblogg.blogspot.com

    SvaraRadera
  7. Tur att det var dimma tycker jag . För inte var det väl så att vi också var på Marmen ? Eller ??? Hur gick det för er på marmen då ?//Peter "Vinnnare av H.O-09"

    SvaraRadera
  8. Kanon som vanligt...Sju feta gäddor synade insidan på Tröjas båt för att sedan återutsättas. Man vill ju lämna lite åt er andra...Tack och lov för dimman! Annars har väl ni tagit rygg på mig hela dagen (om ni nu var på Marmen!!!).../Robban

    SvaraRadera