Bloggintresserade

torsdag 4 februari 2010

Uppföljning på de 2 senaste inläggen


Att Orsjön kan leverera både stor gädda och öring vet nog alla seriösa fiskare i Hälsingland. Kolla bara in Tobbes öringsbjässe från i höstas på nära 8 pannor lägg till resultaten av stor gädda som fångades under Miekocuppen så förstår man det.
Men en lustig sak som hände på gäddtävlingen 2007 var att vi lyckades dra dessa fina öringar. Det sorgliga i historien är att trots en fantastisk fiskedag så åkte vi hem måttligt imponerade av vår bedrift. Om öringarna varit gäddor hade vi varit topp 3 men så blev det ju inte...men ett roligt minne fick vi i alla fall med oss!

Vill också på begäran sätta in en bild på vårt största Fan.


..........................-Red for ever-.........................................

1 kommentar:

  1. Haha ja ni e rolig ni , men ni har missuppfattat det hela . Det enda positiva med erat sorgliga såkallade trollingteam är färgen . Men även den har ju på dom senaste inläggen börjat flagna till någon slags patetisk grisrosa :) :) :). Namnet har ni väl bara tagit för att ni inte ska känna er så ensam i botten på tävlingarna för ni känner ju till Liverpools måtto : YOU NEVER WALK ALONE //Peter Tourwinner Nilsson , YEEEAAH :)! Skitfiske på er !

    SvaraRadera