Bloggintresserade

söndag 12 juni 2011

LPR 1 Orsjön/Kyrksjön 2011.

Igår drog så äntligen årets LPR trolling 2011 igång. Något man längtat till sen man lämnade Varpen i fjol höst. 46 st lag kom till start denna varma soliga dag. Fisket var mycket trögt, men bäst lyckades:


På 1:a plats Team Buster (i mitten) med 251 cm, 2:a Team Bäckänge (till vänster) med 239 cm, samt 3:a Team BK Hauki med 220 cm. 3:an drog även dagens längsta fisk på hela 116 cm och belönades därför med 10 kg Tillmans falukorv.
Vi i Team Röd säger stort grattis!

För våran del var det också väldigt trögt, vi gick länge med två små i båten. Sista timmarna började det att blåsa, och där med blev det lite mer fart på fisken. På den stunden lyckades vi fånga två gäddor till, samt två st små gösar. Lyckligtvis så var den ena gäddan på 100 cm, och med den andra snipan ökade vi med 5 cm totalt.


100 cm tagen på en väl tuggad Gäddmadamen i färgen "het abborre"

Vi slutade på 215 cm och därmed på 5:e plats efter HP 10 som lyckades med konststycket att hamna på lika längd som oss, dvs 215 cm. Men med en 4 cm längre andra fisk, eftersom våra längsta var lika långa. Grattis HP 10!


Men det bästa är väl ändå att "cirkusen" är igång. Att åter igen få träffas och prata fiske, ljuga lite, ge olika löften, men framför allt att ha roligt tid tillsammans.

Vi i Team Röd tackar Emil med sin crew för ett utsökt genomförande.

// Mats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar