Bloggintresserade

lördag 7 april 2012

Långfredags angling!

I fjol blev den inställd pga. att det inte fanns någon is, men i år fortsatte den 14 åriga traditionen med långfredags angling. Handen på hjärtat så är inte fisket de viktigaste denna dag, det handlar mer om att grilla korv, dricka bärs, umgås och prata skit! Dock så fick vi 7 st gäddor med en på ca 3.5 kg på topp.

Här kommer lite bilder:


8 st var med direkt på morgonen 05.45, rekord!


28 st don satt vi ut! Isen var 15 - 20 cm tjock.

Störst i dag!


Kolbulla till lunch, fy fan va gott! Tack Wiklund!


Vi var ca 15 st personer denna fantastiskt fina dag!

Och där kan man tro att det var slut! Men när vi skulle gå hem så blev vi spontan inbjudna på påsk middag hos Kent och Monika. God mat och dryck men framför allt en trevlig stund tillsammans!

Spontant inbjuda, skulle säga hej när vi skulle gå hem. Otroligt mycket tack till Siggstedt och den fantastiska maten. Jag säger bara en sak: Monikas "Janssons frestelse"!!! Och inte nog med det.....

Sen bjuder dom med oss jaklagets festplats i Lynäs. Fullt hus med allsång och högt i tak, skitkul! Det blev en lång dag mot natt, men det är en annan historia.

//Mats

2 kommentarer:

  1. Glad Påsk ! Märks att bärsen var viktigast när du hoftar den största gäddan till 3-5 kg hahahaha (hur är det med viktkänslan ) !! Peter//Ljusne JPM

    SvaraRadera
  2. Glad Påsk själv Peter! Gäddan ser mindre ut eftersom en bredaxlad atletisk vasaloppsåkare står bakom! Svårt med referensen då, som du förstår. : )

    // Mats

    SvaraRadera