Bloggintresserade

lördag 3 juli 2010

LPR del 2 Marmen

En snabb rapport ifrån Ljusnan Pike Races andra deltävling som gick på Marmen i strålande sol. 36 stycken fördagen startande team fick en svettig uppgift i 6 timmar.

Vid in vägning kom ortsbor och tittade, dom sa att det var 32 grader i skuggan.

Bäst gick det för Team HMK ( i mitten, med fördagen förstärkning ) på 249 cm. Tvåa blev Team VVV ( till vänster ) på 215 cm, samt trea Team Fager på ( lite osäker, 213-14? cm ). Se fullständig lista på Pike Tanics blogg. Vi i Team Röd säger naturligtvis ett stort grattis till de tre topplagen

Vi vill även gratta Team Light Lake för dagen längsta gädda på 102 cm. För det belönades de med 10 kilo Tillmans otroligt goda falukorv. Och som det inte var nog kammade de även hem det utlottade presentkortet på Sportfiskecentrum i Bollnäs.

Sämre gick det för fjolårs total segrarna JPM, som redan på morgonen hade glömt sina paravaner kvar i bilen vid i sättningen i Askersta. Och inte nog med det så gick inte tävlingen så bra heller. Bilden ovan visar en av medlemmarna lämnar in vägningen med svansen mellan benen. Det är bara att bryta ihop och komma igen nästa år, för Varpen lär inte kunna rädda er i år.

Åter igen vill vi tacka Emil med vänner för en fantastiskt bra genomförd tävling! Vi ses till hösten på Varpen.

// Mats och Håkan.

4 kommentarer:

  1. Tackar för omnämnande...:)
    Och ha en fortsatt bra fiskesommar.

    SvaraRadera
  2. Grattis Röd ! Va vann ni ? :) Just nu håller jag på o bryter ihop i denna jävla hetta o lite bakis . Orkar inte skriva mer nu men måste tillägga att på sommarn badar man inte fiskar ;)//LJUSNE JPM,Peter

    SvaraRadera
  3. Det heter inte Askersta utan Askesta //Konstapel Nilsson

    SvaraRadera
  4. Har sett JPM smita iväg från prisutdelningar tidigare.........minns Hallen 2009

    SvaraRadera