Bloggintresserade

söndag 28 augusti 2011

LPR 2 Marmen

Igår avgjordes deltävling 2 i Ljusnan Pike Race på Marmen. 45 startande lag för dagen gick ut i tunn morgon dimma, men längre fram på dagen sprack det upp och solen sken resten av dagen. Solsken och värme är tydligen ett signum när det gäller Marmen tävlingen. För oss gick det inget vidare, 7 st gäddor och lika många gösar samt en abborre. Men vad hjälper det när total längden enbart blir 177 cm, bedrövligt! Men bättre gick det för:

På första plats Team VVV med 268 cm (i mitten), på andra plats Team Bäckänge med 266 cm (till vänster) samt tredje plats Team Pike Tanik med 232 cm. Längsta gädda fångade Team VVV på 110 cm och där med inkasserade dom 10 kg falukorv från Tillmans Korv. Vi i Team Röd säger stort grattis!

Resultat listan kommer inom kort på Pike Taniks Blogg, håll ögonen öppna.

Nu ställer vi in siktet på Mieko Cupen om 3 veckor, för vi ses väl där?

//Mats.

3 kommentarer:

  1. Till slut måste vi säga grattis till JPM som lyckades slå oss i en LPR tävling efter 4:e försöket Jag han inte säga det till dom för de hade bråttom hem igen. Så bråttom att de åkte ifrån sitt tröst pris. Pallen nästa då, eller?

    SvaraRadera
  2. O vart va ni hela tiden före prisutdelningen då haha . Vi tröttnade på att vänta :). För JPM är det bara seger som räknas o tröstpriset kan ni få Hehe // Peter
    Ps ! Hur många pallplatser har ni i Hälsinge Open och LPR ! Nada !!!

    SvaraRadera
  3. Tack Mats för din stora gästfrihet rena rama helpensionen,det skall vi komma i håg//Dalmasarna

    SvaraRadera