Bloggintresserade

fredag 14 maj 2010

12 timmar kvar.

Äntligen! Allt är packat, båten på plats, räkmackorna är klara - lets rock! Vädret i morgon verkar bli mulet på morgonen och nordlig vind 9-10 grader. Mot middagen upp sprickande och mer sol 14-15 grader, vinden går över till ost-nordost. Eftermiddagen solig och ostlig vind 17-18 grader, allt enligt yr.no.

Jag var till Bollnäs i middags tid i dag och såg att Ljusnan gick riktig hög. Hemma i Bergvik har dammluckorna öppnats mer och mer i kväll. Räkna med både snöflod och regn flod i morgon.

Hämtar Håkan 06.20 för att vara på plats i tid. Båten körde han upp på eftermiddagen så vi vinner lite tid i morgon. Enligt Håkan hade ett ca 10 andra team gjort likadant och kanske kom det fler efter han åkt hem. Jag hoppas på en underhållande dag oavsett resultat imorgon. Tight Lines!



Jo föresten! Fick tag i en topphemliga bilder på team tröjas resultat på genrepet i går. Dom ville inte "skita" ner plankan. Som sagt, topphemliga!!!

Jo! Det hänger en där. Titta noga!

Vi ses i morgon. Sov gott, om ni kan!! // Mats.

3 kommentarer:

  1. Haha. Storfiskare Henriksson. Dom där bilderna har inte ens jag sett. Hmm, borde kanske försöka sova snart så man orkar ta mot segerbucklan i morgon. Skitfiske på er alla !!

    SvaraRadera
  2. Nåja! Fisk som fisk...;)

    /Kapten - Team Tröja

    SvaraRadera
  3. ja en sak hade ni rätt i ! Det blev en underhållande dag oavsett resultat , haha //Peter//LJUSNE JPM

    SvaraRadera