Bloggintresserade

söndag 23 maj 2010

Klubb Katamaran.

Äntligen ligger hon i sjön! "Fru Broberg" fick en spa behandling i motor´n men även en snabb tvätt innan hon lags på plats.

Och visst är hon en syster till Tröja och Pike Tanic`s båda gäddracers. Flipper 450 heter modellen. En stabil liten fiske plattform som passar sig utmärkt till insjöfiske. Dock finns svårigheten att hitta passande båtvagn som passar katamaran skrov. Jag vet inte om det finns sådana vagnar klar att köpa, hör gärna av er om ni vet. Oftast får man modifiera en befintlig v-skrov formad båtvagn som tröja har gjort, och den fungerar ju utmärkt.

Det finns chans att ni kommer att se henne i tävlingar framöver, allt försvårar när man inte har en riktig vagn. Men vi får se!

Avslutningsvis vill jag meddela Robert och Emil att första numret av Klubb Katamaran är ute snart! : )
// Mats.

6 kommentarer:

  1. ha ni splitrats,för mycke stock kanske :)

    SvaraRadera
  2. Ser ut som en gul rekmacka

    SvaraRadera
  3. Borde ju kvala in med våran flipper katamaran 450 i den klubben. :) dock är den av en annan modell som har en annan inredning med längre täckt del fram och rutan kvar. Jag å farsan har gjort en trailer till den av ett gammalt husvagnunderede. är bara belysning och besiktning kvar innan den är färdig som 80 km/h:s trailer. :D

    SvaraRadera
  4. Svar till DK: Jag har också ett husvagnsunderede, dock med 4 plankor som uppdragningsvagn. Inga bromsar, vinch eller rullar! Men funderar starkt att släpa upp den ändå till Galven på lördag då min team kamrat fått förhinnder. Får vi hjälp att släpa på den igen på vagnen går det. Självklart kvalar ni in till katamaran klubben! :)

    SvaraRadera
  5. skani heta team gul nu ? eler kanske de blir orange , hehe

    SvaraRadera