Bloggintresserade

lördag 8 maj 2010

Fiskemässan i sundsvall


Vi besökte Sundsvall och fiskemässan i dag. Mest för att kolla runt lite och träffa folk. Våra söner följde med och pojkarna var nog nöjda redan efter en timme. Mats inhandlade 4 stycken Daiwa SG47:or och en del beten.
Även jag handlade en del beten(varför begriper jag egentligen inte) men några stora Frenzy blev det för 30 spänn styck. Kommer att testas under torsdagen och förmodligen blir dom väl kvar i nån stock.



Annars är betesboxarna överfulla då jag väntar på Sven-Olovs leverans av monsterbagen och jerklådorna för att sortera grejerna i.

Mässan var kul i vilket fall då man träffar gamla vänner och får prata av sig lite.

Torsdagens trollingträff tänkte vi starta klockan 9;00 så vi samlas vid båtplatsen i Vannsätter kl 8:00 där vi delar ut plankorna. Hör av er ni som tänkt vara med så att alla som kommer får en planka att mäta den tänkta fisken mot. Vi Fiskar till 15:00 och samlas sedan åter i Vannsätter för att konstatera vem som är bäst.
//Håkan

7 kommentarer:

  1. Glömde skriva att vi kommer själva att delta trots att vi faktiskt ÄR bäst.
    Håkan

    SvaraRadera
  2. wobblerna ser hela och fina ut inga gädd bett där inte hahahaha

    SvaraRadera
  3. Det ska bli riktigt roligt!
    //krille

    SvaraRadera
  4. Jasså du har köpt ännu mera pynt ? Nu har ni ju både julgran , påskris och majstången klar :) ! Resten kan du ju göra en majbrasa av nästa år , hehe :) !!! Peter//LJUSNE JPM (Hälsinglands bästa trollingteam 2009)and still counting :) !!

    SvaraRadera
  5. Vafan skrev ja ?? haha , ja mena midsommarstången :) haha !! Men med så mycket skit kan ni väl klä en stång varje månad :) :) :)

    SvaraRadera
  6. Ändå är detta reservlådorna!!
    Håkan

    SvaraRadera
  7. Alla Ljusnans stockar tackar på förhand!

    SvaraRadera