Bloggintresserade

fredag 28 maj 2010

Hjälp!

Hallå! Funderade på att åka till Gavlen i morgon utan Håkan, dvs med min båt med 30 vagn utan vinch och kölrullar. Tänkte då eventuellt köra själv, svår att hitta någon att få med på så kort varsel. Men för att kunna deltaga måste jag få hjälp med att få på båten igen efter tävling på vagnen. Finns det någon som kan hjälpa mig? Eller ska jag åka dit på vinst och förlust och chansa att jag får hjälp. Det lutar åt det.
// Mats.

3 kommentarer:

  1. Ja åker du till Gavlen så får du nog problem att hitta hjälp . Speciellt när de andra troligen är på Galven , hahaha !!!//Konstapel Nilsson

    SvaraRadera
  2. Jäv......a ordtaliban.
    Men rätt ska vara rätt!
    Men nu är det på det här viset. En kapten på ett vanligtvis konkurerande team har hört av sig eftersom han också tänkte fiska själv. Vi tänker slår ihop teamen för en dag, -08 gjorde jag gästspel i tröjas båt(Robert och jag) och det slutde riktigt bra! Det ska bli riktigt kul att lära känna en ny fiskekompis. Det innebär att jag slipper släpa upp min båt, och således inte behöver någon hjälp. Vilket team? Börja gissa så får ni se i morgon!
    // Mats.

    SvaraRadera
  3. Ja a se hur bra de vart.. Hehe

    SvaraRadera