Bloggintresserade

fredag 14 maj 2010

Genrepet avklarat!

I går hölls "genrepet" på Bergviken. Tävlingen som kom till på ett av nätets forum. Alla var glada i hågen vid start, och inte så konstigt när man väntat hela vintern på denna dag. Tröja med lite ombyggd båt för i år, samt nya dekaler.

5 st lag kom till start med lånade plankor av Emil (Pike Tanic). Fisket var trögt med ostabilt väder och endast 6-7 grader i vattnet. Endast 11 st gäddor fångades under dagen, antalet fångade gösar var desto fler. Men det var skönt att skaka av sig premiär nerverna och se att våran båt med mycket nytt fungerade som det ska. Alla samlade efter tävling för att visa upp sina "streck", HMK, JPM, Light Lake, Tröja och vi.

Med två fiskar på 59 cm styck samt en på 103 cm så vann JPM dagens drabbning. Peter visade alla fiskarna och höll låda för oss om sina bedrifter.Ingen kom undan!

Endast ett team till fick 3 fiskar och det var HMK, drykt 200cm. Light lake och vi fick 2 st var, ca 150 cm resp. 140cm. Och tröja fick ordagrant: sämsta tänkbara start på sesongen! Dom fick en "liten" på slutet men det var inte lönt att "skita " ner plankan sa dom. Men kom ihåg, genrep är genrep. Det är på lördag det börjas räknas cm! Vi grattulerar JPM till genreps segern! Vi ses på lördag, 2 dagar kvar!
// Mats.

6 kommentarer:

  1. Man ska visa kort på fångsten efter en brädtävling ju :) . Annars vet jag ju att resten skulle komma o säga att vi inte fått något , och säga att ni visade ju inga kort :) ! YEEEAAH !

    SvaraRadera
  2. Helt riktigt Nilsson, rätt ska vara rätt. Smaka "pannkakorna" bra?
    // Mats.

    SvaraRadera
  3. Ja hörde att de va på tröjas begäran att få se kort för dom hade ju int sett nått på hela dan

    SvaraRadera
  4. hur fan kan du veta att ja just ätit pannkaka ??????

    SvaraRadera
  5. Jag tänkte eftersom du filea några igår!

    SvaraRadera
  6. Hahaha du mena så , jag har faktiskt ätit pannkaka för 20 min sedan

    SvaraRadera