Bloggintresserade

söndag 30 maj 2010

Sista minuten!

Med ett sista desperat försök på bloggen att få någon att hjälpa mig så att jag själv kunde vara med på lördagens tävling på Galven bytes helt efter ett telefonsamtal vid åtta tiden på fredakväll. Det var Tobbe i Team HMK som även han hade tänkt fiska själv. Vi beslöt att slå ihop oss för en dag och fiska i Tobbes båt.

12 lag kom till start. Här ses dagens arrangör Lennart "Carpe Diem" Thunberg.

Fisket visade sig trögt då det var växelvis lite blåst med ett långt inslag av helt kavlungt spegelblankt vatten med avslut med regn. Eftersom det var så pass få lag till start så beslutades att två lag skulle prisas.

Grattis säger vi till 1:an Team Tandsjöborg med 16,55 kg.

Samt till Team Mieko på 2;a platsen med 12,21 kg, men var är dom? Den duktiga reserven tog emot priset. Grattis!

Som sagt 12 lag kom till start mot för 16 lag i fjol. Annonseringen av tävlingen på bloggarna var lite bristfälliga tyvärr. Jag googlade med ljus och lykta men fick springa in till Henry i Bollnäs på fredagen och se annonsen på pappersform. Vi som bloggar ställer gärna upp att göra reklam för tävlingen/tävlingar, hör bara av er.

Vi kom tillslut på 6:e plats med 2 gäddor på sammanlagt 5,93 kg. Till Tobbe kan jag bara säga -Faaan! Men som sagt det är fiske vi håller på med.
Jag hade i alla fall en trevlig dag på sjön trots resultatet.

// Mats.

3 kommentarer:

  1. Samma här. Hade dålig koll på tävlingen. Hittade på HMK's blogg att tävlingen ens fanns. Sen var det ett par rader i piketanics gästbok som avslöjade när och hur :)

    Visste inte ens om det var C/R eller mördartävling.

    Aja. Kul var det iaf.

    SvaraRadera
  2. Jag kan lova att annonseringen varit bättre om det varit C&R-tävling...
    Jag erbjöd mig, trots slakttävling, att lägga ut en blänkare på hemsidan om han mailade mig info. Men ingen info mailades...

    SvaraRadera
  3. Lennart Carpe Diem Thunberg2 juni 2010 kl. 21:57

    tackar för att ni skriver ett så bra reportage om Galven.
    Jag får bättra mej till nästa år.

    SvaraRadera